Psptubesvannanda.jouwweb.nl
Home » KOM BIJ PING HET NIEUWE HYVES

KOM OOK BIJ PING HET NIEUWE HYVES...

 

 

KLIK OP DE Pingn BANNER om naar de

aanmelding pagina van Pingn te gaan voor een gratis account.

 

 

 

 

Lees alsjeblieft en wordt ook weer blij!!!!! 

 

 

 

Wat zijn de oud hyvers hier gelukkig mee.

als of je thuis komt van weg geweest.

 

Alle mogelijkheden die we op Hyves hadden, hebben we hier weer terug, zo kunnen we op Pingn weer mooie totaal Pimps plaatsen over de hele pagina met alles er op en er aan, zoals we gewend waren bij Hyves met Bling Bling gadgets.

Vrienden accepteren, weer krabbels met afbeeldingen plaatsen, elkaar berichten versturen, enzovoort.

 

Muziek plaatsen, applicaties plaatsen, zoals weer mooie web klokjes op je Pingn neerzetten en bv. buienradar, of een andere mooie of leuke app. En er komt nog veel meer aan.

 

Ook is er de mogelijkheid van groepen aanmaken en beheren.

 

In die groep kan je een Forum aanmaken en in het Forum weer berichten Topics aanmaken.

 

In de berichten Topics net als bij Hyves, kan je weer al je afbeeldingen kwijt, vele bestanden kan je nu ook via Bestand kiezen, zo van de harde schijf uploaden, maar je kunt ook via een url van een website afbeeldingen plaatsen, of ouderwets via Photobucket of Glitterfoto, of Image shack. Bijvoorbeeld jpg, Psp, Png, of Gif bestanden. 

 

Je kan lid worden van een groep, bv. van Psp groepen of andere leuke groepen. En uit de Topics van die groepen kan je weer bv. afbeeldingen downloaden en opslaan op je computer of laptop. Of andere mooie hebbedingen downloaden voor jezelf.

 

De opzet is net als bij Hyves, je kunt gratis lid zijn, maar je kunt ook binnekort een Pingn Plus abonnement nemen, dan heb je nog meer mogelijkheden, zie de Pingn Plus als een Goldmemberschap van Hyves. De prijs van een Pingn Plus abonnement zal ongeveer overeen komen met de prijs van een Hyves Goldmemberschap.

 

Er zijn al heel veel oud Hyvers gratis lid geworden van Pingn, en iedereen is dol enthousiast en ontzettend blij elkaar hier op Pingn weer tegen te zijn gekomen. 

 

Wil je het vertrouwde Hyves gevoel ook weer ervaren kom dan ook naar Pingn.  Ik weet zeker dat je net zo blij zal zijn als wij.

 

Ik nodig je dan ook van harte uit en heet je ontzettend welkom op Pingn en ontmoet daar al je oude vertrouwde Hyves vrienden weer.

 

Ik durf te wedden dat als je dit allemaal gelezen hebt, je net zo enthousiast bent geworden als dat wij Pingn'ers (Oud Hyvers ) dat ook zijn.

 

*****Is dit ook zo???*****

 

Klik dan op de Pingn Banner bovenaan dit bericht,dan kom je automatisch op de aanmelding pagina van Pingn, en schrijf je daar in voor een gratis Pingn account.


HEEL VEEL PINGN PLEZIER!!!!!!

 

Dit is mijn Pingn site. Neem maar een kijkje.

 

Klik daarvoor maar even op mijn welkoms Banner